Kuva-arvoitus: mitä tässä tapahtuu?

20160817_093508.jpg

No siinähän on nelipyöräsuuntauspeili kiinnitettynä Calypsorotin oikeaan eturenkaaseen.

Alapallonivelen ja raidetangon vaihtamisen jälkeen etupään pyöränkulmat olivat yllättäen taas vähän persiillään, ja sen kyllä huomasi. Rattia piti koko ajan käännellä suuntaan ja toiseen niin kuin olisi ajanut traktoria pellolla. Suuntaus selvitti sen ongelman, ja nyt punainen piru kulkee taas kuin juna. (Kunnes seuraava nivel paukahtaa, eli noin puoli vuotta.)

Muistaakseni mainitisinkin jo jossain edellisessä postauksessa, että nuo peilit ovat sitten saakelin kalliita, kuulemma noin tonnin kappale. Että niitä on parempi olla tiputtamatta lattialle.

Sitten toinen kuva-arvoitus:

20160817_122739.jpg

Vetonivelen suojakumin vaihto meneillään. (Kurssikaverin auto, ei minun.) Ekaa kertaa olin moista tekemässä, ja loppujen lopuksihan homma on todella simppeli. Ja sottainen. Sitä vetarin vaseliinia on sitten joka paikassa.

Ps. Ei mennyt kuin viikko, kun jarrut ulvoo taas. Taitaa olla jarrupalojen vaihto edessä, koska en kerta kaikkiaan keksi mistä muualta se ulina voisi tulla.

Pps. Kuskin puolen etuiskarin yläpää taitaa olla löysällä, koska aina kääntäessä pyörät ääriasentoon kuuluu kumma klonksahdus.