"Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!" sanoo bemu nyt. Mankan maadoitukset on vähän persiillään.

Käytiin tänään heittämässä keikka P:n luona ja tsekkailtiin vähän noita autoradion johdotuksia, kun soittimen vaihdon jälkeen (enkä edes vaihtanut sitä itte) etukaiuttimet lakkasivat toimimasta. Johtojen tsekkauksen jälkeen syykin selvisi. Etukajarit oli kytketty suoraan vahvistimeen. Mankasta piti mennä herätevirtapiuha vahvistimelle, mutta se piuha ei ollut kiinni missään, joten ei ihme, ettei koko vahvistin käynnistynyt. Kun se johto pantiin paikalleen ja nyvittiin pari ylimääräistä johtoa pois tieltä sotkemasta, ongelma ratkesi ja nyt sitä ääntä lähtee kyllä ihan mallikkaasti.

Mutta nyt sitten kuuluu iiiiiiiiiiiiiiiii kun musan laittaa soimaan, ja se ääni on aika kova. Eli se maadoitus pitää vielä panna kuntoon. Voisin myös ehkä yrittää ostaa uuden soittimen...

Autosta kärähti oikea etuvilkku pari viikkoa takaperin. Se vaihdettiin tuossa samalla, ja taaskaan minä en ehtinyt kuin hakea ruuvimeisselin kun P oli jo napannut polttimon irti. Olisin halunnut nähdä miten se tapahtui. Minä sitä yritin aikaisemmin jo ittekseni vaihtaa, mutta into lopahti, kun siinä oli edessä kymmenen johtoa ja minä ihmettelin että millä ihmeen magialla minä noukin tuon polttimon tuolta, kun edessä on X kappaletta johtoja ja sormet pitäisi työntää senttimetrin levyisestä aukosta... Harmi, etten napannut kuvaa siitä sotkusta.

Ai niin joo. Tämmöiset myös tuli hommattua ja vaihdettua.

20140329_162907-normal.jpg

Originaalit oli siis tämän näköiset, ja ne lähtee vaan vääntämällä irti (varovasti!):

20140329_162538-normal.jpg

Au. Korvat soi vieläkin siitä mankan ulinasta.

Ps. Vilkun polttimon vaihtamisen jälkeen auto lakkasi herjaamasta siitä rekisterikilven valosta sekä takavalosta. Merkillistä. Katsotaanpa huomenna uudestaan.