Kolmena päivänä peräkkäin yritin käyttää autoa pesussa, mutta aina siellä Cittarin pesurilla oli liian pitkä jono, jotta olisin jaksanut jäädä venailemaan. Ja koska olen tämmöinen peruspihi akka, en viitsinyt lähteä pesettämään autoa muualle, kun mulla oli muutama kuukausi sitten ostettu pesukoodi juuri siihen nimenomaiseen pesulaan.

Eilen sitten kävin. Ajoin sinne kuvaannollinen lippis vinossa ja suu tiukkana viivana ja ajattelin, että samperi minähän venaan siellä vaikka tunnin, mutta tämä kaara menee pesuun NYT. Minä odottelin jonkun varttitunnin. Ei paha. Naurakaa vaan, mutta se oli eka kerta, kun ikinä itte ajoin auton pesuun.

Kaikki kura ja lika ja muu paska on nyt sitten veks ja Bemu kiiltää kuin uusi, mutta koska viime yönä tuli lunta, en edelleenkään pääse ottamaan niitä kunnon kuvia siitä konepellin teippauksesta. Ehtiihän tuon.

Ja valo-ongelmia:

Vaihdoin ne rekisterikilven lamput. 5-wattiset kumpaankin niinkuin kuuluu. P putsasi myös polttimoiden liittimet, koska ne olivat ihan vihreät. Vaihdettiin P:n luona myös oikean takaparkkivalon polttimo, koska se oli huimasti eri paria toiseen verrattuna. Vika saattoi kuulemma johtua siitä, koska rekkarin valot ottavat virtansa parkkivaloista. Tiedänpä nyt tämänkin.

No mitäpä lottoatte tulokseksi? Eihän se vikakoodi sieltä ajotietokoneelta mihinkään lähtenyt. Se kiljuu edelleen KENNZEICHENLICHT vähän väliä, ja kun se parkkivalon polttimo vaihdettiin myös, niin tänään sitten näyttöön pätkähti yhtäkkiä RÜCKLICHT!

Taitaa mennä rele- tai sulakepuolen ongelmiksi. Tai sitten henkimaailman hommiksi...

Ps. Sydäntä lämmitti kun muistin että mulla on varastossa kesärenkaat BMW:n originaalivanteilla 8-)