Beetu on ollut vähän luvattoman laiska sen jälkeen, kun lambda otettiin irti. Ei kai se mikään ihme ole. Tänään V kävi ajamassa lenkin ja taisi antaa autolle aika huolella kenkää, koska sen jälkeen kärry on kiihtynyt melkein normaalisti.

A-pilaria on viime aikoina korjailtu, kumpaakin:

20140420_130853-normal.jpg20140420_130924-normal.jpg20140420_132952-normal.jpg

Pintamaaleista ei vielä ole kuvaa, koska ne ovat viimeistelyä vailla.

Kuskin ovesta löytyi ylläri, kun listan otti irti:

20140427_111914-normal.jpg

Kamerakin näemmä tarkensi taktisesti kaikkialle muualle talliin paitsi oveen.

Rälläkällä pahimmat paskat pois ja vot:

20140427_112531_edit-normal.jpg

Nyt ovessa on pohjamaalit paikallaan ja se odottelee vielä pintamaalia sekä listaa paikalleen.

Kävi myös ilmi erinäisiä muita seikkoja. Ensinnäkin, sekä etu- että takapään iskareita ei sittenkään tarvi vaihtaa, taakse pelkästään. Toisekseen, mulla oli autossa alla sekarenkaat, edessä kitkat ja takana kesärenkaat. Miten tämä tollo ei tajunnut? Ne olivat kuulemma siinä pisteessä että ihme etteivät räjähtäneet alle. Niin että tänään vaihdettiin myös renkaat. Kolmanneksi, apukuskin puolelta takaa on menossa jokin nivel tai jarrun osa, se pitää melko kammottavaa ääntä. Minä olen jo pari viikkoa kuunnellut että mikä hitto siellä rutisee. Noo, sen saa selville kunhan lähdetään purkamaan vähän...

Neljänneksi: kuskin ikkuna ei auennut kunnolla. Ikkuna tuntui juuttuvan karmiin auettuaan puoliväliin, ja kiinni se meni tosi huonosti. Lasiin tuli isot naarmut joka kerta kun ikkunan avasi. Ei kiva. Tänään avattiin myös ovipahvi ja katsottiin mitä ikkunannostin oli syönyt, ja sieltähän se selvisi: mekanismi oli rutikuiva. Ei ihme ettei se liikkunut kunnolla. Vähän vaseliinia väliin, ja nyt toimii akkuna.