Työpäivän kohokohtia:

Volkkarin moottoritilassa oli lukkien perhejuhla. Niitä oli siellä varmaan kymmenen tai kaksitoista. Ikävä kyllä lukkiparat olivat kovin öljyyntyneet ja kärähtäneet, ja näyttivät myöskin hyvin kuoleentuneilta. Hilpee näky kuitenkin.

Samaisen auton lambda oli yllättävän tiukassa kiinni. Yleensäkin kokemus on se, että lambda on aina yllättävän tiukassa kiinni, ja varsinainen yllätys se olisikin, jos se lähtisi nätisti pois. Joissakin autossa se on myös tungettu hämmentävän hankalaan paikkaan. Ja sitten yhteen Ooppeliin se oli laitettu silleen ihan nätisti näkyville heti imusarjan kupeeseen.

Niin, se Ooppeli, se tuli huoltoon iltapäivästä. Ja se tuli paikalle silleen miten ooppelit yleensä: työntämällä. Ympyrä ja nuoli, siitä alkaa huoli; Olisit Ennemmin Perillä Linja-autolla; On Pakkasta En Lähe. Mulla ei valitettavasti ole sympatioita pööppeleitä kohtaan, muuta en oo niistä kuullut enkä kokenut kun vitutusta ja rahanmenoa :-D

Eilen huoltoon tuli muuan farkkuauto, joka kuulosti kuulemma tosi pahalta. Minun työpäivä loppui ennen kuin auto ajettiin halliin, joten valitettavasti en kuullut, miltä pomon "tosi paha" kuulostaa. Olisin ollut kovin utelias.