Nyt on auto kotipihassa, koneessa uusi happitunnistin, muutama osa vaihdettu ja hiukan erilaiset renkaankököt alla. Sanottakoon noita vaikka hätävararenkaiksi. Selitän kohta miksi.

Pakoputki piti tosiaan hitsailla paikalleen, koska se piti vetäistä laippaliitosten kohdalta poikki, jotta lambda-anturin sai irti. Siitä korjattiin myös muutama vähän heikko kohta sekä pari reiänalkua. Lisäksi vaihtoon menivät etupäästä raidetangon päät molemmin puolin sekä oikea alatukivarsi nivelineen. Koskapa täristäminen jatkui sittenkin, seuraavana epäilysten listalla olivat renkaat ja vanteet. Isäntä vaihtoi alle vanhat talvirenkaat, joista on melkein kaikki nastat tippuneet matkan varrelle, ja kas kummaa, väpytys loppui kuin seinään. Eihän noi raidetangonpäiden sun muiden vaihdot hukkaan menneet, mutta pikkusen ottaa aivoon huomata, että vika oli sitten loppujen lopuksi renkaissa.

Nyt mulla on sitten vähän kiukkusesti lähtevä nätti auto jossa on kamalan näköiset renkaat. Pitää hommata kunnon kesäkiekot jostain. Toivon, että nuo orkkisvanteet on suorat, ja että vain kumeissa oli vikaa vikaa.

Huomenna taas vikakoodinlukuun, saa nähdä joko HAPPITUNNISTIN on nollautunut...