Olipa taas sunnuntai. 

Sekä Alpinweiss että Calypsorot kusivat bensaa. Valkoisesta sitä tulee hapertuneesta paluuputkesta ja punaisen bensafiltteri vuoti. Valkoisen pääsee korjaamaan vasta ylihuomenna tai torstaina; punaisen vuoto lakkasi eilen, uuden pa-suodattimen myötä. 

20170702_150303.jpg

Kuvassa vielä vanha paikallaan. Bensaa tihkui ihan olemattoman vähän tuosta tulopuolen päädystä, jossa oli pieni halkeama. Se on varmaan kiskonut sieltä ilmaa väliin ja sotkenut bensanpaineita jonkin verran, mikä saattaa selittää sen pienen nykimisen alakierroksilla. Uuden suodattimen jälkeen nykiminen loppui lähes kokonaan. Syynä saattoi sen lisäksi olla itse vanha suodatin, joka oli ehkä vähän mennyt tukkoon, olihan vaihtoväliä kertynyt reilu 3 vuotta ja noin 70 000 km. Bensalinjat ovat myös aika hapertuneet, mutta eivät (vielä) vuoda, joten pikku (ilma)vuotoja saattaa olla muuallakin. Pitää siis uusia bensalinjat.

Plus että isäntä vähän tekohengitti meikäläisen auton helmoja. Nämä helmapellit pitää uusia kokonaan jossain vaiheessa, mutta onpahan nyt vähän sievemmät kuin aikaisemmin.

Repsikan puoli, ennen ja jälkeen:

oikea_01.jpgoikea_02.jpgoikea_03.jpg

oikea_3.jpgoikea_2.jpg 

Ruostemöhnät rälläkällä pois, pohjamaalit alle ja kiveniskumassaa päälle.

Ja kuskin puoli, lähtökohdasta lopputulokseen:

vasen_01.jpgvasen_04.jpg

Helmojen kauneusaste on kyllä tällä hetkellä verrattavissa lähinnä petolinnun perseeseen, mutta ne saavat kelvata siihen saakka, kunnes saan hommattua ne korjauspalat. Ja seuraavana korjauslistalla ovat ovet, kuten kuvista näkyy. Jos jollakulla olisi myydä mulle tähän oikean värisiä ovia niin laitelkaapa viestiä.