Näinpä unta, että bemari syttyi palamaan. Sammuttelin liekkejä käsillä, kun ne eivät polttaneet mua jostain syystä ollenkaan. Sitten keksin hakea vettä viereisestä purosta ja sain palon sammumaan.

Enpä jaksanut viime kouluviikolla katsoa ollenkaan niitä moottorin kannakekumeja, kun kaikki energia meni päntätessä sähköopin teoriaa ja releen kytkentäkaavioita.

Heinäkuussa olisi tuon oman auton katsastus. Sitä ennen siitä pitää vähän hitsailla pohjaa (jätän sen isännän tehtäväksi, se kun on ammattimies ko. hommassa), korjata takaiskarien yläpäät ja katsoa, mistä kohtaa pakoputki vuotaa ja että vuotaako se ylipäätään. Se pakoputken pörinä on muuten mielenkiintoinen juttu. Autohan oli kuukausi sitten koululla käynnissä imurin päässä puolisen tuntia, joten siinä olisi kyllä pitänyt haistaa, jos putki olisi vuotanut jostain kohtaa. Mutta kun ei haissut pakokaasu. Putken äänet (pehmeä pörinä) vaan viittaa siihen, että se vuotaa. Muitakin ääniä sieltä kuuluu, nimittäin semmoinen resonoiva kilinä, kun yksi pakoputken metallinen kiinnike on hajalla, mutta se ei ole mitään merkittävää ja sen voi ottaa vaikka kokonaan veks.

Alpinweiss on melkein valmis leimalle. Isäntä korjaili siitä pakoputken ja bensaletkut (edelliset kun hajosivat käsiin), vaihtoi jarrupalat taakse ja pesi ja vahasi korin. Kyllä se nyt on nätti.