Nyt on autoon vaihdettu apparin puolen etuiskari ja kuskin puolen takaiskari. Vaikka ukkokulta ne vaihtoikin, niin tuli samalla opittua, miltä näyttää hieman elähtänyt iskunvaimennin ja miltä sitten näyttää täysin räjähtänyt sellainen. Ja kappas! Operaation jälkeen auton hytkyminen vaimeni huomattavasti. Pikkasen takapää vielä täristää, mutta se saattaa johtua käytännössä mistä vaan. Oli mukava ajella pitkästä aikaa semmoisella ajoneuvolla, joka tuntui jopa autolta eikä vatkaimelta tai täryporalta.

Autosta oli myös peitetty jesseteipillä sumuvalot jostain käsittämättömästä syystä. Se syy ei ollut kuitenkaan niin käsittämätön enää sen jälkeen, kun otin jesarit irti ja huomasin, että mukana tulee lasinkappaleita. Apparin sumuvalon lasi oli hajalla. Koko valosysteemi vaihdettiin myös tänään, koska siitä samaisesta purkuautosta, josta sain suht terveet iskarit, jouti myös toinen sumari. Pitää vielä pestä ne teipinjämät pois siitä kuskin puolen valon lasista. Siitä valosta oli myös piuhat katkenneet. Ilmeisesti ne olivat vain vanhuuttaan kuluneet, koska mitään teräviä leikkuujälkiä ei näkynyt.

Lambdakin piti vaihtaa tänään, mutta se siirtyy viikolla, koska vanha anturi oli niin perkeleen tiukassa. Enköhän minä jaksa vielä viikon odotella että auton kiihtyvyys paranee. 8)